jan
15

 

Szeretet. Lehet ez esetlegesen fegyver? Nem lehetetlen, persze ezen elemek elvben ellenkeznek. De ne feledd, ez sem keveredhet ellenszenves „kezekbe”. Fejedben kell rendet tenned, ezzel kezelheted „felfegyverkezett” lelkedet. Keress meg EMBEREKET! Emlegess fel tetteket, melyekkel kedvesen jelentetheted meg szerepedet. Nevezz meg benne felcseperedett gyermekeket, elkerekedett szemeket, s eCSETELJ benne „szemtelen” eseteket. (Esetleg elevenedjenek meg benne szentek, de ezekkel ne ess bele lehetetlen helyzetekbe. Ne feledd, lehetnek eretnekek!) Ezek lehetnek szeretetben megjelentetett cselekedetek.

Egyes emberek (rendes fegyverekkel) rengeteget keresnek. Ezzel „ketteseket” lefektethetnek. De lelkeket nem vehetnek meg, legfeljebb megrettenthetnek. Ezzel egyetemben megvetetteket, elkeseredetteket kereshetnek fel. (Egyeseket felhergelhetnek, ezeket lekezelve testeket temethetnek el. De Te ezt nem teheted meg! Ezen emberekben, nem lelhetsz nemes lelket.

Merre tekereghetsz? Ezerfele mehetsz, nem lehet egyetlen recept. Keresned kell, ez nem lehet mese. Lehet, ezrekkel kell eszmecsere-egyvelegbe keveredned. Emeleteket kell megtenned, s ezzel megteremtheted szeretetedet, s ezzel esetlegesen meglelheted szerelmedet. De nem teperheted le ezerrel. Meg kell keresned mely helyzetekbe lehet belemenned. Lelkedet kell felsejtetned benne. Beteljesedett szerelemmel felfedheted testedet, ezzel „esetleg” lefektetheted, s fergeteges szexbe keveredhetsz vele. Ezzel lehetsz szeretetteljesen tettleges.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszperente-mellesleg.blog.hu/api/trackback/id/tr732586022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szlioness 2011.01.15. 18:07:53

nem tudom egy eszperente blogra eszperente nyelven kell-e válaszolni?:-)megpróbálom: szeretem eme eszperente nyelvezetet mert, egy embernek fene "e"-s elme kell ehhez;emberek-ez nem egy kellemes szeretet mese, ez-szeret:-))
süti beállítások módosítása